OSTALO:

Imate pitanja?

Zapratite nas!

 

Najbolje ocenjeni proizvodi
Napravite Perfektnu Pizza Margherita Uz Naš Recept!

Napravite Perfektnu Pizza Margherita Uz Naš Recept!

Napravite Perfektnu Pizza Margherita i Otkrijte Zašto su Komšije Već Ljubomorne

Da li ste ikada pomislili da možete restoransku pizzu, neodoljivog ukusa i sočne sveže mozzarelle, napraviti tik iz komšiluka vašeg dvorišta? Spremite se, jer vam predstavljamo recept koji će vas postaviti na vrh vrhova kulinarske veštine u okolini!

Sastojci za ovu čaroliju nisu ništa van običnog, ali trik je u tehnici! Dobar testo, kvalitetna paradajz sos, sveža mozzarella, nekoliko listova bosiljka i vaša pepeljasto vruća ljubav prema hrani su CIM aplikacija u svetu kulinarskih apdejta.

Pravimo “Pizza Margherita” koristći ne samo običan recept, već pravimo remek delo iz vaših kulinarskih snova. Evo kako:

  1. Koristite vrhunski keramički roštilj. Možda baš
    Big Green Egg
    ili njegov brat po roštiljanju Kamado Bono? Da, vi ste ta srećna porodica koja ima priliku da okusi pizzu u prirodnijem okruženju sa tradicionalnim osećajem pečenja.
  2. Testo gnetite sa ljubavlju, ali i snagom. Mislim, ko bi mogao time prevideti kanal na YouTube-u “Gnetenje sa Gorostasom”? Šalim se naravno, ali vam svakako predlažem da usvojite i tu vestinu.
  3. Za pizza takošar extra-virgin maslinovo ulje koristite kao da prskate parfem dragoceni – s mera.
  1. Mozarella mora biti ona što viče “Ciao Bella!” čim je izvadite iz frižidera. Dakle, kvalitet i svežina pre svega.
  2. Paradajz sos neka bude vaša umetnička platna. Napominjem da Polokov stil “splatter” ovde zaista nije opcija, radije ga nežno razmažite, nudimo Mikelanđelovu delikatnost.
  3. Zar Printed Rustic Basil više nije u trendu? Stavimo pravi, sveži, zelni bosiljak.

I tako, vaša kreacija je spremna za avanturu u roštilju. Opcije su ili Weber roštilji na ugalj, ako ste purista, ili Weber roštilji na plin, za savremenijeg BBQ mađioničara. Razmislite i o električnim roštiljima, nije svako spreman za igru s vatrom.

Falite fini vajb francuske kuhinje? Uhvatite “kotlić” (nema šanse, klik ovde odmah) i dopremite malo “Provans” u vaš dom.

Kod serviranja, urnebesno dokazivanje komšijama da ste ne samo Weber-virtuozi, već i maestro konzervativne kulinarske škole sa suptilnim adaptacionim tehnikama, postiže se lopaticom za pizzu koju čuvate kao zeničku djeco oka.

I posle svega, kad osetite mirise talijanskih ulica i čujete galebove koji plaču nad svojim odlukama što nisu postali golubovi i boravili blizu vaše terase, znajte da ste vi učinili sve. Ostaje samo da sliku ove kraljice mediteranske trpeze podelite sa najmilijima i na društvenim mrežama.

Sada, vratiti ruke na delo i humanosti k nebu pečemo pizzu. No, ne zaboravite, za svaku pizzu postoji roštilj i za svaki roštilj postoji GrillShop.rs. Dobro pečeno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.