OSTALO:

Imate pitanja?

Zapratite nas!

 

Najbolje ocenjeni proizvodi
Očaravajući Kolbler s Borovnicama i Pecanima!

Očaravajući Kolbler s Borovnicama i Pecanima!

Očaravajući Kolbler s Borovnicama i Pecanima – Od saksije do poslastice!

Primamljiva slastica koja će vas očarati!

Zamislite sočnost svežih borovnica koje se savršeno stapaju sa karamelizovanim pecanima, sve to obavijeno u mekani zamamni sloj testa koje se topi u ustima… Sada, prestanite da zamišljate i pripremite se da to zamamno zadovoljstvo postane stvarnost na vašem stolu! Predstavljamo vam najslađu avanturu za vaše nepce – Kolbler s Borovnicama i Pecanima!

Sastojci:

  • 2 šolje svežih borovnica
  • 1 šolja pecan oraha
  • 1 šolja brašna
  • 1 šolja smeđeg šećera
  • 1 kašičica cimeta
  • Puter
  • 1 prstohvat soli
  • 1 kašičica praška za pecivo

Korak po korak uputstvo:

  1. Priprema Borovnica i Pecan oraha: Na tihoj vatri, karamelizujte pecan orahe sa malo smeđeg šećera dok ne postanu zlatno smeđi. Ohladite ih i usitnite. Pomešajte borovnice sa malo šećera i cimeta u zasebnoj posudi.

  2. Priprema Testa: U velikoj posudi, kombinujte brašno, preostali smeđi šećer, prašak za pecivo i so. Dodajte malo omekšalog putera i zamesite dok ne dobijete glatko testo.

  3. Složite Vaš Kolbler: Rasporedite pripremljene borovnice na dno keramičke posude za pečenje. Preko voća pospite usitnjene pecan orahe. Na borovnice ravnomerno rasporedite testo i pokrijte površinu.

  1. Pečenje u Rerni ili na Roštilju: Zagrejte rernu do 180°C ili, za istinske ljubitelje barbecue-a, zapalite vaš Kamado Bono ili Weber roštilj na ćumur. Pecite klađenicu oko 35-45 minuta ili dok vrh ne dobije zlatnu božanstvenu boju.

Vrhunski alat za pripremu Kolblera našli ste na grillshop.rs

Da bi vaše pečenje bilo savršeno, koristite vrhunske roštilje sa https://grillshop.rs. Bilo da zastupate klasičan pristup pečenju na ćumuru uz Weber roštilje na ćumur ili preferirate moderniji pristup sa električnim roštiljima, naša internet prodavnica nudi sve što vam je potrebno za nezaboravno barbecue iskustvo.

Kako iskoristiti sve prednosti vaše keramičke posude?

Ako ste mislili da je vaša keramička posuda samo za mesne delicije, iznenadiće vas kako su nežni i sočni vaši deserti kada se pripreme u njoj. Keramika ravnomerno raspodeljuje toplotu, tako da će pecan orasi biti divno karamelizovani, a borovnice sočne i punog ukusa.

Pratite nas na društvenim mrežama za još ukusnih avantura!

Ne propustite ni jedan recept, savet ili BBQ trik i budite deo naše roštilj zajednice. Pratite nas na Instagramu ili lajkujte našu stranicu na Facebooku, gde redovno delimo inspirativne sadržaje.

Podelite ovu slatku avanturu sa porodicom i prijateljima, jer kuvanje i pečenje nije samo hranjenje tela, to je iskustvo za dušu. A vaš Kolbler s Borovnicama i Pecanima biće u centru pažnje na svakom stolu. Dobro pečenje i još bolje uživanje vam želi vaš Grillshop!

Sve što vam treba za savršeni Kolbler čeka vas na grillshop.rs. Dobar tek, uživajte u stvaranju, ali prije svega, u degustaciji!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.