OSTALO:

Imate pitanja?

Zapratite nas!

 

Najbolje ocenjeni proizvodi
Naučite kako da napravite savršene punjene sendviče sa sočnim kobasicama i ukusnim povrćem. Oduševite porodicu i prijatelje ovim brzim i lakim receptom za svaku priliku!

Punjeni Sendviči sa Kobasicama – Ukusni i Sočni!

Punjeni Sendviči sa Kobasicama – Ukusni i Sočni!

Dragi ljubitelji roštilja i ukusne hrane, danas vam donosim poseban recept koji će obradovati vaše nepce i oduševiti goste na sledećem porodičnom okupljanju ili druženju sa prijateljima. Predstavljam vam punjene sendviče sa kobasicama – savršen spoj ukusa i tekstura koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Sastojci za Punjene Sendviče sa Kobasicama

  • 4 velike lepo pečene kobasice (poželjno Polish ili Bratwurst)
  • 4 sveže lepinje ili baget
  • 1 glavica crnog luka, iseckana na kolutiće
  • 1 crvena paprika, iseckana na trake
  • 1 zelena paprika, iseckana na trake
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • So i biber po ukusu
  • Senf, kečap ili sos po izboru

Priprema Punjenih Sendviča sa Kobasicama

  1. Prvo pripremite kobasice. Preporučujem da ih ispečete na roštilju kako bi dobile onaj neodoljiv dim i aromu. Ako nemate roštilj, možete ih ispeći i u tiganju. Bitno je da budu lepo pečene sa svih strana.

  2. Dok se kobasice peku, iseckajte crni luk i paprike. U velikoj posudi izmešajte povrće sa maslinovim uljem, solju i biberom. Pustite da se dinsta 10-15 minuta na tihoj vatri dok ne omekša.

  3. Prepečene kobasice zarežite po dužini, ali ne do kraja, tako da možete da ih otvorite kao knjigu. Pospite dinstano povrće preko kobasica i zatvorite ih.

  1. Lepinje ili baget zarežite po sredini. Po želji premažite unutrašnjost senfe ili kečapom za dodatni ukus. Stavite punjene kobasice u lepinje i servirajte odmah dok su tople.

Saveti za Savršene Punjene Sendviče

  • Za pun ukus i aromu, preporučujem da kobasice ispečete na keramičkom roštilju kao što je Big Green Egg. Keramika zadržava toplotu i vlagu, dajući mesu sočnost.

  • Eksperimentišite sa povrćem! Osim luka i paprike, možete dodati i pečurke, tikvice, paradajz ili bilo koje drugo sezonsko povrće koje volite.

  • Ako volite ljuće, dodajte malo ljute papričice dok dinstante povrće, ili premažite lepinje salatom od ljute paprike sa roštilja.

  • Pivo je savršeno piće uz ove sendviče. Probajte neko craft pivo sa aromama koje se lepo slažu sa dimljenim mesom.

Podelite Ukus sa Drugima

Punjeni sendviči sa kobasicama su savršeni za deljenje sa najbližima. Pozovite komšije na druženje u dvorištu, napravite žurku iznenađenja za rođendan ili organizujte piknik u prirodi. Ovi sočni sendviči će sigurno oduševiti svakoga!

A ako želite da unapredite svoje veštine pripreme hrane na otvorenom, posetite GrillShop.rs, vašu omiljenu internet prodavnicu za sve što vam treba oko roštilja i kuvanja napolju. Od vrhunskih roštilja na ugalj i plin, preko praktičnih električnih roštilja do tradicionalnih kotlića – imamo sve što vam treba da postanete pravi majstor roštilja!

I ne zaboravite da nas zapratite na društvenim mrežama za još više recepata, saveta i zanimljivosti iz sveta kuvanja na otvorenom. Srećno roštiljanje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.