Verujemo da će ove pečurke kada ih probate, postati neizostavni deo vašeg roštilja.
Ove pečurke su veoma jednostavne za pripremu, a sve što je potrebno jeste da napravite košarice od vačih pečuraka i u njih dodate malo griza, čedar sira i začina po vašem ukusu.
Čedar će se istopiti na roštilju, I dobićete ukusne, hrskave I neodoljive pečurke.
Vegeterijanski roštilj zasigurno za ljubitelje mesa ne zvuči ni približno ukusno kao i klasičan roštilj od mesa. Ali verujemo, kada probaju neki od ovih recepata, odlučiće da se ovakav način pripreme nađe bar kao prilog na njihovom roštilju.
Ukoliko vi pripremate za sebe klasičan roštilj, ali je vaš prijatelj vegeterijanac ili vegan, i želite i da on uživa u ukusnim jelima sa roštilja, poslušajte naš savet.
Dobro očistite roštilj od prethodnog korišćenja i razdvojite deo za meso i povrće, jer u suprotnom, ako su vege burger ili ražnjići samo u dodiru sa mesom tokom pečenja, vaš prijatelj neće želeti ni da ga okusi.
Uživajte u vašem ukusnom vegeterijanskom roštilju.